Politica de protectie a datelor cu caracter personal

1) Introducere

Lectiidedans.ro se angajează să protejeze datele cu caracter personal furnizate de persoanele care se abonează la newsletter-ul lectiidedans.ro, respectiv numele, prenumele si adresa dvs. de email.

Pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt în siguranță, comunicăm în mod regulat politica de protecție a datelor cu caracter personal precum și instrucțiunile de lucru referitoare la acest aspect, tuturor abonaților lectiidedans.ro.

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea și transferul datelor comunicate direct site-ului lectiidedans.ro.

Dacă, din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dvs., aveți posibilitatea de a ne comunica acest lucru și eventual puteți solicita explicit ștergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail contact@lectiidedans.ro sau folosind linkul dedicat de dezabonare inclus în fiecare mail pe care îl primiți din partea lectiidedans.ro.

 

2) Informații personale colectate

lectiidedans.ro este un site de informare si prezentare al scolii de dans.

lectiidedans.ro tratează datele cu caracter personal într-o manieră compatibilă cu cerințele Directivei UE 95/46 și cu cele ale Regulamentului 679/2016 (GDPR).

lectiidedans.ro nu solicită și nu prelucrează date cu caracter personal din categoriile speciale, ci doar date non-sensibile necesare și relevante pentru procesul de trimitere a newsletter-ului si informatiilor referitoare la evenimente sutinute sau promovate de coala de dans

Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limitează la, informații referitoare la rasă sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sănătate, preferințe sexuale sau cazier judiciar.

colectate și prelucrate de lectiidedans.ro includ date cu caracter personal, cum ar fi datele de contact (nume, prenume, adresă de mail).

După comunicarea datelor cu caracter personal veți primi un e-mail prin care vi se va solicita să confirmati acceptarea explicită și informată de a dezvălui aceste informații către lectiidedans.ro pentru a fi utilizate la trimiterea newsletter-ului sau a altor informatii.

 

3) Utilizarea și divulgarea informațiilor personale

În conformitate cu cerințele partenerilor lectiidedans.ro cu care derulăm relații contractuale, este posibil să vă prezentăm informații despre produse, servicii și evenimente relevante.

Moduri în care utilizăm și/sau comunicăm datele dvs. cu caracter personal:

Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru trimiterea newsletter-ului, a prezentărilor diferitelor servicii, produse sau evenimente, pentru trimiterea invitațiilor de participare la evenimente de dezvoltare personala sau alte evenimente relevante.

Informațiile personale colectate de către lectiidedans.ro sunt utilizate numai în scopurile prezentate.

lectiidedans.ro nu vinde si nu transfera informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Dacăîn orice moment decidem să folosim datele personale într-o manieră diferită de cea declarată în momentul în care a fost colectată, vom face acest lucru public, vă vom anunța și vă vom oferi posibilitatea de a alege dacă putem sa folosim sau nu informațiile dvs. în acest mod diferit.

In cazul in care lectiidedans.ro este obligat de un act normativ (lege, statutul, regulament, decizie) ordonanța sau hotărârea judecătorească să divulge date cu caracter personal, conformarea va fi indeplinita fara informarea sau acordul persoanei vizate.

 

4) Securitatea informațiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementăm măsuri de securitate fizică, IT și organizationale rezonabile și adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocăm/prelucrăm.

În vederea îmbunătățirii măsurilor prezentate în actuala Politică de protecție a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că datele sunt corecte, complete, actuale și relevante pentru utilizarea dorită iar modificarile ce vor surveni vor fi descrise în versiunea actualizată.

lectiidedans.ro va testa și revizui periodic eficiența măsurilor pentru a proteja datele față de riscurile de pierderi, utilizări incorecte, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau ștergere/distrugere fără drept.

Furnizarea de informații personale de către dvs. este în întregime voluntară și aveți dreptul să nu furnizați informații personale.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informațiilor personale sau dacă nu mai doriți serviciile noastre, puteti trimite oricând o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: contact@lectiidedans.ro

 

5) Modificări ale politicii de proțectie a datelor cu caracter personal

lectiidedans.ro își rezervă dreptul de a modifica Politica de protecție a datelor cu caracter personal în orice moment și pentru orice motiv. Dacă există modificări semnificative acestea se vor reflecta în timp util în versiunea actualizată a acestui document.

Puteți reveni periodic la politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru a fi informat privind cea mai nouă versiune a acestui document.

 

6) Durata stocării/prelucrării datelor cu caracter personal

este de 5 ani, termen după care se solicită din nou consimțământul iar, în lipsa acestuia, datele vor fi șterse.

 

7) Clarificări

Pentru orice detalii, întrebări, clarificari, cu privire la informațiile dvs. personale, asteptam solicitarile dvs. la adresa de e-mail contact@lectiidedans.ro